onsdag 17. mars 2010

Barbros engler har landet

Barbros engler har landet, og jeg er så glad og fornøyd. Er de ikke fine? Ser litt lure ut også disse to. Oppdaget hennes blogg ved en tilfeldighet, og hun er virkelig så koselig å gå på "besøk" hos. Det første jeg ble så fasinert av, var disse nydelige bildene hun lager. Hun er en kunstner. Alt hun lager er faktisk superfint, men så har hun en annen gave også. Hun skriver så artig. Til tider må jeg bare le når hun skriver om livet og "nordlendingen" sin. Spesielt historien om turen nordover. Kjenner meg litt igjen der. Dere finner bloggen hennes her. Der har hun et bedre bilde, av mitt bilde. Jeg hadde litt dårlig lys i dag. Takk til deg Barbro. Du er utrolig inspirerende.



Jeg har fått 5 make Bloggpriser i det siste. Endelig får jeg takket disse koselige bloggerne som har gitt meg disse flotte prisene. De er fra Mirashjørne, beauty and Living, Gros kosehjem, Åpent hus og Løvetannsverden. det blir mange å gi den videre til, for reglene er at den skal gis videre til 12 nye bloggere. Hvis en ganger med 5 blir det mange. For å spare tid, og kanskje gi den til mange flere, overekker jeg bloggprisen videre til alle som titter innom meg denne uken.


Så ser jeg at min Give Away er kommet fram. Hvis dere vil se hva premien ble, så kan dere trykke
her i den koselige bloggen Mine årstider i farger. Den andre premien skulle helt til Amerika, så den er ennå på vei. Begge premiene var make.