onsdag 24. august 2016

Jeg er her


 Hei igjen dere. I sommer har jeg virkelig tatt meg fri altså. Helt fri fra bloggskriving. Det betyr jo ikke at jeg har vært helt uvirksom. Både strikking og hekling har jeg hatt framme, men bare tatt det med ro. Nytt samvær med mine kjære, og kost meg. Rart hvor fort tiden går når det er sommer.



Denne Acnegenseren ble jeg ferdig med. Gratis mønster her. Aldeles herlig å ha på seg. Jeg bruker Brushed Alpaca Silk fra Drops. Liker det garnet bedre enn orginalgarnet.



Jeg hadde masse Air fra Drops igjen etter at jeg strikket to Marygensere. Her ble restene godt brukt. Barnebarnet griner litt på nesen av hjemmestrikka gensere, men denne altså...."best ever" som han sa. Verdens mykeste garn. "Strikk flere av dette garnet." Da ble jeg glad, vet du.
Har ikke brukt mønster. begynte øverst, og strikket etter hvor mye garn jeg hadde.



Når vi snakker om restegarn, så har jeg gjort en liten innsats på å bruke opp litt av det. her ble det nesten et par tovede tøfler av noe Safirgarn fra Gjestdal. Bare nesten, så på den ene tåen brukte jeg dobbel tråd med Kauni. Også restegarn. Likte denne oppskriften veldig godt. Enkel, men det beste er at de er superlette å ta på. Nærmest bare å hoppe i. Fant oppskrift her .



Er begynt på jobb igjen, og sommeren er snart bare et godt minne. Koser meg i hagen hjemme, og er veldig glad jeg kan ta inn noen gode (blomster) venner og ha i vaser.