torsdag 19. februar 2015

Nancykofte nr 2 er ferdig


Da ble Nancy nr 2 ferdig i går kveld.  Ble kjempefornøyd med fargene og garnet. Garnet er Rauma finullsgarn. Må bruke det til kofter. Det er det eneste garnet jeg vet om som fungerer med heklemetoden på oppklippingsmaskene. (Som dere har hørt før har jeg ikke symaskin,og kan heller ikke sy)


Ferdig strikket, og som dere ser så stemmer alt, og jeg er så fornøyd. Nå kommer den spennende delen av arbeidet.


Jeg har heklet fastmasker over hver eneste maske på hver side av oppklippingsmaskene. Her må man være nøye, ellers rakner det. Må også huske å feste skikkelig oppe og nede på hver side.  Så klippes det. Hu hei...det gikk bra denne gangen også. Alt sitter som det skal.


Etterpå krøller hver side seg innover. Bra...alt i rute.

 Plukker opp masker til stolper. Det går også bra. Finner en super youtubevideo hvor jeg lærer en fin metode for å strikke knappehull. Hui hvor det går. Føler meg flink...og fornøyd. Dog litt trøtt. Det begynner å bli seine kvelden.

Legger den ferdige koften fra meg, og går til sengs. Alt er bra tror jeg..til jeg ser koften knappet sammen i dag.  Oja meg ... alt en stakkar må være obs på. Ja dere ser vel tabben? Jeg har ikke sikta heilt beint her nei. Mine nylærte knappehull kom litt skeivt ut. Olala så irriterende. Jeg har nesten en tåre på lur. Hva gjør jeg? Ikke bare å rekke opp heller.   


Vel..som dere ser så lar jeg det stå til. Jeg kom litt skeivt ut..Hva så?  Jeg bruker koften jeg, og tenker..Der lærte du noe igjen. Neste gang...... (smiler)