onsdag 1. februar 2012

En kreativ formiddag


Kjøpte noen gardiner på salg for snart 2 år siden. Først denne uken fikk jeg hengt dem opp. Når det gjelder synål og tråd er jeg bare så treg. Liker ikke å sy. Disse gardinene var svært lange, så jeg kviet meg litt for å legge opp gardinene til det lille vinduet. 



Av og til står lykken den late bi. Ja, det er meg altså. På IKEA fant jeg en slags stofftape til å lime opp falden med. Ja dette kan vel dere alt om, men for meg som er analfabet i stoff og sying: Wow, for et mirakel.



Vanskelig å få fine bilder for tiden, men snart blir det jo lysere og lettere. Fikk litt vårstemning med disse tre godbitene i vinduskarmen. 



Jeg er ikke vant til såpass mye blomster på gardinene. Liker vel egentlig best ensfargede gardiner. Da er det lettere å bruke farger ellers i rommet. Vårt kjøkken er svakt eggedosisfarget, og veggene er i samme kulør. Bare litt lysere. Disse gardinene har samme fargetonen i bunnen. Passer godt inn allikevel da. Jeg må bare venne meg til mønsteret. Faktisk er det ganske trivelig. Primulaene går også i matchende farge.




Det ble så trivelig på mitt kjøkken at jeg måtte bare kose meg litt til. Laget boller. Sett sånne herligheter da?
Dette er en ny oppskrift jeg fant hos min bloggvenn Trine. Hun har bloggen Balsam for sjelen. Oppskriften er litt annerledes enn  jeg er vant til. Bruker melis istedet for sukker. Jeg fikk 63 boller ut av denne deigen. Den hever godt, så jeg anbefaler å ikke lage for store boller. Bollene er bare så gode. Ta deg et besøk inn til Trine for å få denne oppskriften. Du finner den HER.