onsdag 23. mars 2011

CARPE DIEM


I går hadde vi sol her i Bergen. I hagen har jeg denne lune plassen, og ( tro det eller ei)  her satt jeg en hel time i går, og slikket sol. Første gangen dette året, men jeg håper på mange flere kosestunder her. Det gikk litt fort i svingene å komme seg ut i sola, så den stakkars gamle hagestolen (som har stått ute i hele vinter) fikk gjøre nytten. Det gjelder å gripe dagen vet dere.  Happyteppet mitt løfter stolen opp til velværesonen. Forrige uke hadde Kid 40% på alle varene sine, og da slo jeg til og fikk meg ett nytt saueskinn. Det luner godt i trekk.



Blåbærsaft i gamle flasker . Den ene er en gammel Hansaflaske, og den andre er en dansk flaske. Frukt og min herlige eple/kanelte fra helsekostbutikken i en eldgammel termos. ( jeg prøver å leve lett og sunt for tiden).


Jeg er veldig glad i den herlige gamle kurven min. Denne fikk jeg i gave av min mor da jeg var åtte år gammel. Litt slitt, men framdeles brukbar. Nostalgisk for meg.  Jeg kikket litt i bedene, men det skjer ikke mye der for tiden. Julerosene har stukket hodet over jorden (litt seint i år for mine). De sier jula varer helt til påske. Mine juleroser kommmer til å blomstre da.



I dag derimot har jeg iført meg støvler og regnkappe. Stakk nesen litt utenfor døra. Riktig grisevær i dag, men det skal visst lysne i slutten av uken. Jeg ønsker finværet velkommen hit.