lørdag 1. november 2014

Nancy for sin vei

 
 Overskriften er på min dialekt. Jeg har jobbet veldig med denne koften her. Har gledd meg stort til å sprade rundt i den,men akk så ble den to nummer for stor. Virket ikke slik da jeg prøvde den underveis. Med knappestolper og det hele så ble den litt siiiiiiiiiiiig på meg.

 
Ble veldig lei meg faktisk. Min aller første kofte, og i de knase fargene da. Slekten har vært innvolvert i arbeidet underveis også. En supersnill tante har sydd, og klippet den opp foran. På toppen av det hele sydde hun på fine bånd i på hver knappestolpe.
Jeg har strikket koften i garnet Nepal. Et deilig alpakkagarn, og brukt pinne nr 4,5 og 5mm. Brukt mye tid, og har også fått omregningshjelp fra en skjønn Instagramvenn. Jeg burde nok ikke satset på large, men small i denne koften. Jeg la den ut på strikkesiden på facebook, og skrev der at den desverre ble for stor til meg. Ikke lenge etter kom det bud på koften. Wow..det gikk fort. Dagen etter traff jeg en skjønn ung dame som skulle ha presang til sin mor. Kofta for den gitt. :-)


 
Sorgen varte ikke så lenge. Se hva jeg har kjøpt. Nytt garn til en ny Nancy. Helt andre farger  og garn denne gangen. Satser på Rauma Finull. Gleder meg til å begynne.