mandag 25. januar 2016

Babyteppe - Babyblanket

  
Endelig litt hekling igjen. Veldig enkle ruter denne gangen. Hadde alt garnet fra før. Det går i babygarn denne gangen. Har brukt en liten uke på å hekle disse små rutene.


En slipper nesten å tenke mens man hekler disse rutene, og det er bra, for jeg sitter og hører på lydbok mens nåla går sin gang. Denne gangen hører jeg på en bok av Sofi Oksanen.  Da duene forsvant. Handlingen foregår i Estland under og etter andre verdenskrig. Spennende og opplysende tidsreise. Kan anbefales.


Jeg måtte kjøpe nytt garn til sammenheklingen. Dale babygarn liker jeg best til det. Jeg synes det garnet er så mykt og fyldig. 


I løpet av helgen vokser det litt i lengde og bredde på grunn av at sammenheklingen rommer litt.


Jeg liker så godt effekten denne sammenheklingen får. Det blir akkurat som om rammen rund hver rute løfter seg opp. Alt er veldig enkelt gjort. Jeg har laget make tidligere, og fant oppskrift på dette teppet her. Forrige gang var det rosa og rødt i teppet. Denne gang valgte jeg noe som kunne passe til en liten gutt. Nå er det bare kanten rundt teppet igjen. Det gleder jeg meg alltid til å hekle. Ikke helt bestemt meg for kanten ennå. Må tenke litt først.