søndag 6. februar 2011

Barnebarnet på besøk i helga


Helgen har bestått av barnegrøt, bleier og leker. Det nyeste på lekefronten denne helgen var andemor med sine fire små. Bare tre fikk være med på fotoseansen, for disse søte små var utrolig herlige å bite i. Tann nr to er på vei, sammen med to andre småstubber, som alle klør. Andungen fant seg i å stille småttens kløe.



Jeg måtte bare ta bilde av andemor og ungene. Herlige farger i februar. Minner litt om bad,sommer og sol. Det er jo lov å drømme..



Mens andemor veileder sine småtroll, må jeg bare vise dere hvor heldig jeg  har vært. Fredag kom det en koselig pakke i posten med to hesper garn. Egenhendig spunnet av Bodil som har bloggen Handarbeidsglede. Dette var det mykeste og fineste garnet jeg har vært borti. Ekte håndspunnet merinoull. Takker til Bodil.


Jeg har hatt en koselig helg sammen med gubben og barnebarnet. Masse å styre med, men kjekt å følge barnets utvikling og lek. Man blir så myk innvendig, og takknemlig for at han finnes i livet vårt. Savner ham med det samme han er ut av døren. Så går vi mot en ny og spennende uke. Ønsker dere alle en topp uke.

Leken er nødvendig
i et menneskes liv.

Thomas Aquinas