torsdag 28. oktober 2010

En deilig fridag


Endelig en fridag. Herlig å kunne stå opp og ha god tid til frokosten. Hjemmelagede grove rundstykker med brunost på. En god kopp med te, og Allers og KK`s juleblader. Veldig koselig å sitte å blade i på morgenkvisten. Har store planer om å lage masse, men tiden strekker nok ikke til. Noe må det vel bli.




Kjøpte meg en koselig julebok på salg i  i januar. Jeg har vært så flink at jeg ikke har sett i den før nå, for det hører denne tiden til, å kose seg med sånne bøker. Det er mørkere ute både morgen og kveld nå, og det gjør det så koselig å tenne lys inne.



Lyshusene tennes hver dag nå. Jeg planlegger jul, og gleder meg veldig. Sier hvert år at jeg ikke skal bake så mye, men det spørs om jeg greier å holde det løftet. Har en først begynt så baller det på seg. Gubben viste meg en boks  full med krumkaker fra i fjor. Slå den da! Blir jo litt flau, men den skal bosses nå.  Jeg elsker disse julebladene som kommer . Tar vare på bladene fra år til år. En gjennomgang i dag viser at jeg liker best Allers sine blader. Både for i fjor og i år. Flest oppskrifter der. Flere fristende ting å lage.







Det er vel flere av dere som har planer ? Hva har dere gjort til jul. Er det bare jeg som er så tidlig ute med planene mine ?  Jeg ønsker dere alle en flott helg. Takker alle som er så koselige at dere er innom meg med kommentarer.