søndag 29. november 2009

Strålende lys

Laget en adventskrans av materialer jeg fant på skogsturen min tidligere i uken. Her har jeg brukt en pilekrans med lysholdere i. Dyttet på mose, tørkede roser og pynt jeg har liggende.Jeg tar vare på alt pynt jeg kommer over. Har esker fulle til gubbens fortvilelse. Han er av det ryddige slaget. Liker å kaste. Ikke samle på alt slags "skrot".


Ganske skjønne disse englene synes jeg. Engler er jul for meg. Det må nok ha noe med at da jeg i sin tid gikk på søndagsskolen, var det så spennende å høre om englene som omkranset krybben med Jesubarnet. Det var jo en engel som kom til Maria og fortalte henne om barnet hun skulle føde. Så for meg hører engler med.
Hvert år tenner vi tre juletrær utenfor huset vårt. To på terassen som dere ser her, og et i hagen.Det blir så koselig når vi sitter inne og ser på lysene som stråler fra trærne. Her er det mørkere ute og lysene får komme til sin rett. Det første lyset i adventstaken blir tent. Det er nå bare til å nyte adventstiden. I kveld blir det te og en ørliten smak på julekakene.

Litt uheldig med lyset i vinduet her, men slik ser et av mine stuevinduer ut i adventstiden.


6 kommentarer:

 1. Det var en nydelig krans du har laget! Kos deg videre i den flotte adventstiden;-)

  SvarSlett
 2. Nydelig krans! Så mye flottere de man lager selv. Og det er så fint med lys utenfor vinduet også.Ligger litt etter i år, men har planene klare;)
  Kos deg mye og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Skjønn adventskrans du har laget!
  Og det er fint med juletrær ute!

  SvarSlett
 4. Anonym29/11/09

  Hei.Så fin en krans du har laget.Er så gla i naturprodukt og så mye fint man kan lage av det.Koselig med levende lys nå i den mørke tid.Tenner mye lys.Så koselig att du er fra Kristiansund.Såg nede på bloggen din att dere har hytte på Averøya.Vi har på Oppdal og skal dit i jula og nyåret.Gleder meg stor trives dær.Ønsker deg en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 5. Nydelig krans og vakre adventsbilder !
  Kos deg og ha en fin ukestart! Klem!

  SvarSlett
 6. Kjempefin adventskrans du har laget...ja det er deilig med masse koselige lys......men her i Oslo regner det og er varmegrader...så jeg lurer egentlig på om det er vår her:)
  ha en kos dag
  klemmer

  SvarSlett