mandag 23. november 2009

Første julebakst

Første julebaksten er i boks.Skal jobbe mye i desember, så det er best å starte tidlig i år.IMG_1917 I dag laget jeg sjakkruter. Det må jeg bare ha til jul. Kromkakene ble gode.Jeg hiver i litt kardemomme og kanel i kromkakerøren. Der gir en god lukt. Mange spør meg hva det er i røren for det lukter så godt. Kan anbefales. De harde vaflene ble ikke vellykket av utseende,men smakte godt, ifølge gubben og sønnen som var innom for å prøvesmake. Jeg har laget en ny julelykt med englemotiv. IMG_1922 Dette ser jo koselig ut. Godt å være i gang med arbeidet til jul.

IMG_1920

Her får gubben kaffekos med årets første smak av jul. Egentlig er jo kakene best no før jul. I jula blir det liksom nok av alt.

14 kommentarer:

 1. I år overlater jeg bakingen til min svigerdatter.Har en skikkelig kakemons her i huset, så kakene må komme i siste liten .
  Ha en riktig fin mrgendag
  Klem

  SvarSlett
 2. Dette så godt ut, jeg får koke meg kaffe og se på bildene! Ha en flott tirsdag;)

  SvarSlett
 3. Hei :)

  Detta så godt ut du ;)
  Så flink du er.
  Smaken som teller,ikke utseendet ;)

  Fint engle glass !

  Klem Siw

  SvarSlett
 4. Nammm...så deilig ut med litt julebakst, skal tro om ikke jeg også kommer til å tjuestarte med en sort denne uka....som du sier, julekakene smaker best før jul!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 5. Namnam! Dette så deilig ut! :-) Det er herlig å være i gang! Jeg liker å starte tidlig for da kan en bare kose seg når julen nærmer seg!
  Takker for koselig kommentar hos meg! :-))
  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Mmmm,ta så fristende og koselig ut..syns tia no fremover mot jul er ei hærlig tid æ.
  Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 7. Anonym25/11/09

  Hei.Tusen takk for en hyggelig kommentar på bloggen min.Koselig det.Så fin en blogg du har.Kommer tilbake å tar en titt hvis det er greit....Du har jo Nordmørsbunad på deg...Ønsker deg en riktig fin uke videre.Bodil..

  SvarSlett
 8. Så koselig at du stakk innom meg:-) Her hos deg kom jeg i julestemning - jeg synes adventstiden er den beste. Jeg liker også å bake og stelle til jul, men er nok ikke kommet helt i gang som deg.
  Ønsker deg en fin novembernatt og følger deg;-)

  SvarSlett
 9. Tusen takk! Han har aldri vært noen romantiker tidligere, har nok spart det til denne anledningen :) Julebaksten smaker alltid best før jul.. hihi.. jeg skal bake på søndag :)
  klem Hege

  SvarSlett
 10. hei på deg.
  så flink du har vært med å bake,der er jo en så hyggelig å holde på med,skal snart starte jeg å,tusen takk fr kommenrat hos meg,
  ha en hyggelig dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 11. Det der så herlig ut :) Jeg skal snart starte baksten selv, og jeg håper det blir vellykket!

  Ha en fin dag :) Klem

  SvarSlett
 12. Hmmm...dette så fristende ut du:o)

  SvarSlett
 13. Mamma har også kardemomme i krumkakene og de er deilige, heldigvis får jeg alltid en liten boks fra henne.
  ha en fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 14. Du verden så effektiv du er! Var innom min svigerinne på kaffe i ettermiddag og der var det osgå nesten sju slag i boks.... DER er ikke jeg helt enda ,-) Men det kommer nok. Jeg lager også alltis sjakkruter til jul. Mammas oppskrift .-)

  Klem

  SvarSlett