fredag 5. februar 2010

Fredagskos

Jeg har fått dilla på å lage islykter. Det er fredag så det er lov å lage litt helg. Ikke sant?
Det går i røde, blåe og blanke lykter. I like. I like.
Til fredagskosen og gullrekken har jeg laget pizzasnurrer. Er ganske trøtt, for når jeg først manner meg opp for å bake og kokkelere, så lager jeg stoooore porsjoner. Kjekt å ha i frysen vet du. Jeg har brukt en vanlig pizzadeig. Kjevler den ut som vanlig pizza. Bruker Dolmio pastasaus i bunnen og over strør jeg oppskåret bogskinke på boks,ananas, purre og paprika. Til slutt strør jeg osten over og ruller sammen som skillingsboller. Skjærer i passe store biter og steker på 200 gr til de ser bra ut.
Jeg har i dag laget en annen variant også. Har brukt Tacosaus (medium) med kjøttdeig stekt med tacopose. Litt løk og ananas her også. Ost selvfølgelig. Nå er frysen fylt med gode snurrer som jeg kan ta opp en annen dag. Kjekt å ta med seg som niste på tur også.

Kveldstemning på trappen vår. Kjekt å kaste et blikk ut for å se på disse koselige lyktene.


Ønsker alle som besøker bloggen min en super helg.









16 kommentarer:

  1. Lys lyktene var flotte og skal si pizza snurrene fristet. Tror jammen jeg må lage det en dag:) Takk for gode tips.
    I kveld koser vi oss med reker.
    Ha en fin helg.
    klem fra marilyn

    SvarSlett
  2. Så flotte islykter! Virkelig stemningsfullt! Og de pizzasnurrene så helt nydelige ut! NAM!

    Ønsker deg en riktig god helg!

    Klem

    SvarSlett
  3. Jeg ble så glad når jeg så de lyktene :) Husker vi lagde sånne hjemme før. Så jeg tror jeg skal prøve meg på en eller to sånne i morgen med sønnen min :)

    Håper du får en fin helg!
    Klem Heidi

    SvarSlett
  4. Så koselig med lyktene dine, må prøve meg på slike jeg også mens vi ennå har kuldegrader;)
    Pizzasnurrene så kjempegode ut, og som du sier, er man først igang, er det like greit å lage flere;)
    Kos deg resten av helga og klem fra meg;)

    SvarSlett
  5. Vakkert og stemningsfullt hos deg !
    Kos deg i helgen !
    Klem fra bestemor;)

    SvarSlett
  6. Hei.Kjempe fine ,koselige is lykter.Nydelige farger.Deilig med Pitza snurrer.Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil...

    SvarSlett
  7. Så stilig med de lyktene!
    Pizza'n så skikkelig god ut også!

    Koselig at du vil være med i trekningen inne hos meg!

    Ha en fin helg.

    Klem fra Lenemora

    SvarSlett
  8. Riktig koselig de lyktene dine.
    Men kanskje vi går mot slutten på is og snø nå .
    Det drypper godt fra taket her.
    Lov å håpe vet du .
    Ha en fortsatt fin helg.
    Takk for dine altid koselige kommentarer , selv om jeg ikke er like flink.
    Klem

    SvarSlett
  9. Å, så godt det så ut!! Og de lyktene var knallfine!! Ha en koselig kveld! Klem

    SvarSlett
  10. Ååå, så flotte lyslykter du har laget. Det er kjempekoselig med sånne ute når det er mørkt. Og snurrene så kjempedeilige ut - skulle ønske jeg hadde overskudd til sånne, men det blir jo mest strikking på meg da:-) Hihi...
    Ha en flott søndag!

    SvarSlett
  11. Hei :) så fine islykter og så koselig de så ut.. artig å lage slikt.. gjort de mye på jobb sammen med barna og de blir fine lykter.

    Tusen takk for tipset med sausen som du hadde inni snurrene.. jeg lagde snurrene med den saussen inni i går og de ble kjempe gode og veldig poppulær her hos oss.. bruke mye pizzasnurrer eller skinkesnurrrer som jeg kalle de.. jeg lage vanlig hvit gjærbakst.. men blande litt grovt inni deigen.. da blir den både litt sunnerer og litt mere mat i den.

    Ha en flott søndagskveld ..

    Klem

    SvarSlett
  12. Så fine lykter du har laget!
    Og de pizzasnurrene ser så deilig ut, disse hadde fått bein å gått på her i huset med mine 5 gutter som elsker slike:)
    Nydelig hekling lengre nede her, stilig med den stolen:)
    Ønsker deg en fin søndag,klem Hanne

    SvarSlett
  13. Hei på deg. Takk for hilsen hos meg, og koselig at du vil følge. Tittet inn til deg , og legger meg som følger av deg også. Koselig hos deg. Må se mer senere..
    For å svare på spørsmålet ditt.Det brødet jeg kjøper og spiser hver dag heter Fullkornbrød med solsikkekjerner. Fedon-brød som har bare 18,2 gr. karbohydrater.Det er jo lite til brød å være. Jeg spiser lite og ofte pga. diabetes. 1 brødskive med 2-3 timers mellomrom til sånn ca. 6 tiden om kvelden. Vi spiser middag SENT. Kl 9 på kvelden. har bra kontroll på langtidssukkeret når jeg spiser slik. Hva jeg har på brødskiva varierer jo.
    Ha en super ny uke.
    Klem:O)

    SvarSlett
  14. Herlig herlig!Håper helgen din har vært fin:)Klem klem

    SvarSlett
  15. Oi så flotte lykter og så fint det var med farger.

    SvarSlett
  16. hei du. fint innlegg hos deg. hvordan får du forresten farger i islyktene? er det jeg som er litt kort i hodet, eller? :) klem fra Åpent hus

    SvarSlett