mandag 8. juli 2013

Takk til Sylvia


I dag vil jeg takke en supersnill blogger som heter Sylvia, som har bloggen Kanel og sukker. Jeg har reist i Amerika i tre måneder denne våren, og der fikk jeg sansen for Pecanpai. Sylvia laget et innlegg spesielt for meg med en super oppskrift på denne kaken. Dere finner oppskriften og hennes innlegg her.

 

Jeg har laget den, og gjett om den fikk bein å gå på. Hele kaken forsvant som dugg for solen. Rett og slett nydelig ble den. Jeg har skrevet den inn i oppskriftboken min, og der har den fått navnet: Sylvias Pecancake


Jeg må bare få takke deg Sylvia for den gode oppskriften. Heldigvis har jeg kjøpt nok Pecannøtter med meg fra Amerika så det blir helt sikkert noen flere kaker av samme sort.
Ellers vil jeg anbefale dere alle  å besøke hennes blogg. Den er veldig inspirerende for oss som strikker og hekler, og som liker det gode i livet. Det er koselig med bloggere som er så inspirerende som henne.

19 kommentarer:

  1. Heisann
    Dette var et koselig innlegg, hi hi ;)
    Kaka du har laget etter min oppskrift så jammen lekker ut. Og går du tom for Pecannøtter kan du alltids bruke valnøtter. Og jeg er sikker på at disse "utenlands" butikkene selger disse deilige nøttene.
    Vi her inne inspirerer jo hverandre. Jeg synes du inspirerer med de flotte tingene som du hekler, fargerike og fine.
    Og det var morsomt å følge deg da dere bodde i USA for dere var jo på mange av disse stedene jeghadde vært tidligere.
    Nå skal jeg også igang med en topp, som er strikket ovenfra og ned. Og liker du den , kan du alltids få oppskriften, vet du.
    Den jeg sendte deg er litt vid i halsen, men det fikser du etterpå......
    Du kan også legge opp til strs mindre enn den du skal strikke, og så sterk videre på strs du har valgt. Bare spør meg underveis......lykke til, og takk for alle de fine ordene.
    Ønsker deg en fin dag. Klem

    SvarSlett
  2. Såg god ut den kaka ja. Kanskje ikkje noko for meg, men men. Pecan nøtter er jo ikkje det verste foresten. Kanskje bare gjere den litt om. Takk for tipset om sylvias blogg, skal titte litt på den. Ha ein fortsatt fin sommer

    SvarSlett
  3. Tror jeg skal prøve denne :-)
    Takk for tips, den så bare lekker ut.

    SvarSlett
  4. Pekannøtter er jo veldig godt, dét vet jeg. Så jeg tipper at den kaka blir veldig god :)

    SvarSlett
  5. Den så nydelig ut! Ser du "holder koken" med flotte prosjekter og produkter under her. Jeg nyter sommeren på nordmøre, men sannelig røyner det på når sola er veldig fraværende:)
    Ha ei flott uke, klem fra mæ;)

    SvarSlett
  6. Mmmm, den så god ut, tror jeg må prøve den engang.
    Nydelige bilder.
    Ha en fin tirsdag!

    SvarSlett
  7. Kaka ser fantastisk ut !
    Desverre er eg allergisk mot nøtter, og denne nøtta kjem vel i same kategori som hasselnøtter ?
    Ellers håper eg at du har fine sommardagar !
    Anne-Mari

    SvarSlett
  8. Kaka så deilig ut, og så heldig du var som fikk oppskrift :-)

    Ha det godt - klem Siv

    SvarSlett
  9. Dette hørtes godt ut....så takk for den!
    Nydelig servise har du også!

    Ønsker deg fine sommerdager..og takk for dine koselige kommentarer :)

    SvarSlett
  10. Åh, denne så god ut! Takk for link til oppskrift :)

    SvarSlett
  11. ;-) spennende med ny kake.
    tror jeg bør prøve denne en gang.
    fin helg til deg,
    klem TOVE

    SvarSlett
  12. Den kaka ser veldig god og fristende ut! Jeg har ikke pecannøtter i hus, men ser Sylvi sier at man kan bruke valnøtter...og det har jeg tilgang på....
    Takk for link til oppskrift!
    Ha ei fin-fin helg! :-)

    SvarSlett
  13. Det så da virkelig godt ut. :-)
    Her går det i muffins, havrekjeks og eplekake når det en gang i blandt bakes... Kjedelig, men trygt. :-)
    Og jo da, bare å herme etter puteoppbevaringen min. Det ble en del mindre rester i garnet mitt av det. To fluer i en smekk. :-)
    Klem.

    SvarSlett
  14. Den så farlig god ut. - Godt du fikk oppskriften - så kan du forlenge turen litt på det viset hver gang du spiser kaken.

    Selv så fikk vi under vårt første besøk til NY servert en svært god pund cake med vaniljekrem som datteren i huset har forsøkt å gjenskape etter beste evne. Men så er det også noe med at mat og drikke ofte smaker så mye bedre når man er på ferie. - Har gått på en smell der med ferie-vin mer enn en gang.

    SvarSlett
  15. Mmm den så kjempegod ut!
    Ønsker deg fine sommerdager! :)

    SvarSlett
  16. Ahhh fin kake - tusen takk for oppskriften.
    Jeg har barna og barnebarna her og jeg mener
    jeg vil bake også. Ha en deilig uke.
    Hjertelige hilsen sender deg Viola.

    SvarSlett
  17. Den kaka så aldeles nydelig ut! Den må jeg prøve når jeg er på beina igjen :) Flott uglegenser under her også, den likte jeg kjempegodt :)
    Ha en fin sommer med masse sol og varme.
    Klem fra Berit

    SvarSlett
  18. Åh, Pecan pie er noe av det BESTE jeg vet! Må jammen lage det igjen snart... Takk for tipset!
    :-)

    SvarSlett
  19. Den kaken såg farliog god ut. Har aldri smakt pecanpai- så det er kanskje på tide...Så flott genser under her- du er flink altså;)Håper du har fiine sommerdager!!
    Klem fra meg.

    SvarSlett