søndag 25. oktober 2009

Hyttehelg på Averøy

Denne helgen har vi tilbrakt på hytta på Averøya på Nordmøre. Verdens vakreste plass. Se bare på utsikten fra min lille glassverandra. Hele helgen har vi hatt nydelig vær, og har fått ryddet og ordnet opp rundt omkring på tomten.Vi kjøpte hytten i 2006 av mine foreldre.Min mor døde desverre året etter,men det står minner etter henne over alt. Se bare på den lille fuglen til venstre i vinduskarmen. Den har hun laget av to steiner. Skal vise et bedre bilde senere.Her er bilder fra hjemturen i dag. Atlanterhavsveien er en nytelse å oppleve uansett hvordan været er. I dag var det speilblank sjø og stille, men det er vel så fint å kjøre der i storm. Da kjenner en at en lever, og opplever. Her er Håholmen.Spektakulære former eller?
Så forlater vi Averøy kommune og beveger oss mot Eide kommune. Er ikke dette nydelig?


Vi har lang tur hjem. Da er det artig å oppleve litt kultur på veien. Vi stakk innom Oddleiv Apneseths fotoutstilling i Eikåsgalleriet. Han har en gigantisk dokumentasjon av folk, fe, kultur og natur i hans hjemkommune Jølster. Her ser vi Stordalen Mannskor.Så var det disse to søte små med alvor i blikket.
Hjemme igjen, og en overaskelse i postkassen. Pakke fra Laila Johanne i minvinterverden.

Så nydelig innpakket at jeg fikk tårer i øynene. Barnslig glede over en vakker pakke.


Nydelig toalettmappe fra Lisbeth Dahl. Deilig håndkrem og såpe. Kjempefin fil fulgte også med. Så heldig jeg er. Takker til Laila Johanne for koselig gevinst.Her er alt puttet inni. Tar seg fin ut da og.