lørdag 18. september 2010

Indisk i fjæraDenne helgen har vi skikkelig høstvær med regn og blæst. Koselig å tenke på forrige helg, for da hadde vi  indian summerhelg på hytten. Varme kvelder ute på terassen og i fjæra. Vi har jobbet masse på hytten i sommer. Revet et gammelt gjestehus. Holder nå på med grunnmur til nytt bygg. Masse materialer som må ryddes vekk etter det gamle bygget.
Jeg har sansen for bål i fjæra,så mye av de gamle materialene har havnet på bålet. Etter 1.september er det jo lov å lage bål. Gubben tar tunge tak med stein og jord som må flyttes, så da er det viktig å lage seg en koselig kveldsstund i fjæra når det begynner å skumre så smått. Da sitter vi der nede og ser båtene tøffe forbi. Jeg vinker til alle
Det er så trivelig å sitte der å se utover den fine fjorden, mens mørket senker seg over oss. Ser dere så fint det er når sola forsvinner litt etter litt. Jeg hadde laget Indisk gryte med ris og salat. Noe godt i glasset ble det også. Dette ble en kjempekveld for oss to. Et godt minne.


God helg til dere alle. Takker for at så mange har besøkt meg, og kommentert på bloggen min. Det blir jeg så glad for. De nye følgerne som har lagt seg ved, ønskes hjertelig velkommen. Jeg har jo en Give Away på gang, og hvis noen ikke har fått med seg lodd så kan dere gå inn HER. Det er trekning på søndag.