fredag 10. september 2010

Ett-års jubileum

 
I disse dager feirer jeg ett-års jubileum som blogger. I fjor den 11 september startet jeg opp med Ruths datter. Vi var på hytten i øsende pøsende regnvær akkuret på denne tiden i fjor. I år er vi her igjen, og har en Indian summerfølelse. Gubben skryter av at i dag skal han bade, men jeg har ikke sett noe til det ennå. Egentlig er det varmt nok. Over 20 grader her ved sjøen. Rosa sommer, kan dere se her jeg står ved blomstrende floks.
Jeg var veldig spent da jeg startet blogg. Tenk om ingen ville sende kommentarer til meg? Det ville jo vært litt trasig. Så opplever jeg tvert i mot at jeg får masse respons, og blir "kjent" med så mange trivelige mennesker. Jeg har lært så masse av dere alle sammen. Masse gode ideer til håndarbeid og interiør. For ikke å snakke om gode oppskrifter. Så utrolig mange bloggere som tar fine bilder. Det som også slår meg, er at det er rausheten som rår her i blogglandia. Folk er så koselige og rause. Alt dette har gitt meg stor glede. Noen av dere har jeg til og med fått treffe. Takk til dere alle. Jeg har bestemt meg for å fortsette med bloggen min, og ønsker dere alle velkommen innom meg. Denne tiden fram mot den 19 september har jeg også en Give Away på gang. Dere finner den HER. Alle er velkommen til å være med.
I dag har jeg virkelig kost meg her på hytten. Har laget krans av hortensia, og ryddet i hagen. Tenk at floksen står så fint i september.  Med denne fine kransen ønsker jeg alle mine bloggvenner en kjempefin helg.