torsdag 29. juli 2010

Mitt barndomshjem

Tok noen bilder fra mitt barndomshjem i sommer. Her er fra kjøkkenet. Mest for å vise den fine døren min mor malte. Hun var en autodidakt kunstner. Kreativ på alle måter. Så da kjøkkenet ble pusset opp, skiftet de ikke ut den gamle døren som har fulgt huset i snart hundre år. Nei, den fikk seg et koselig motiv.



Kjøkkenet er veldig stort og koselig. Her henger et fint kryddersett som min mor har arvet etter sin mor, som igjen arvet det fra sin mor.Altså min oldemor. Min far har laget hylle til krukkene.
Speilet under her kommer også fra min oldemor. Min mor var veldig glad i gamle ting, og tok godt vare på tingene hun arvet. Etter at min mor døde for to år siden har min far holdt barndomshjemmet mitt som det var i min mors tid. Det er rart å komme hjem uten at hun er der, men godt å se at det de bygde opp sammen fortsatt finnes. Under ser dere bildet fra kaffebordet han dekket på til 17 mai i år. Da bad han 12 gjester til kaffe etter at borgertoget hadde gått om ettermiddagen. Det er godt gjort av en mann på 82 år.Koselig besøk ble det også.