onsdag 26. mai 2010

Blonder, blomster og vinposer


Kom over noen søte blonder på et garnutsalg jeg var på. Kjøpte noen meter. Synes de var veldig søte. Var ikke helt klar over hva jeg skulle bruke blondene til. Ikke er jeg noen sydame heller.  Er litt nåleredd. For ikke å snakke om skrekken for en symaskin. Det er bare ikke min greie.                           Blonder gjør seg godt på bilder da. Særlig sammen med hekleblomstene jeg har laget.
Det er alltid kjekt å ha noen smågaver liggende. derfor begynte jeg å lete etter en grei oppskrift på vinposer. Prøvde ut et par, men fikk de ikke helt til. Ble litt vide og posete i formen. Heldigvis fant jeg en oppskrift hos Tovepia ,og den likte jeg godt. Prøvde ut forskjellige garntyper, og endte opp med at Safir var den beste for disse posene.

Ble litt hekta på strikkingen av disse posene. Plutselig hadde jeg åtte stykker. Sånn er jeg. Hvis noe går greit, er det bare å stå på og produsere. Det blir liksom litt fabrikk over det.Så  her kommer blondene inn i bildet. Her ble blonden  prikken over i`en sammen med en bitteliten pastellfarget blomst. Hallo. Dette ble jo stilig. Tenk så kjekt det blir å gi fra seg en vinflaske  i en så koselig pose. Nå er bursdags og julegaver i boks allerede.


MÅ BARE FÅ ØNSKE ALLE MINE FØLGERE, OG GJESTER I BLOGGEN MIN EN FIN ONSDAG. Jeg setter stor pris på dere som stikker innom,og tilogmed tar dere tid til å kommentere mine innlegg.