fredag 26. november 2010

Kalde crispy dagerFør den verste kulda satte inn, fikk jeg vasket kjøkkenvinduene. De gamle  blå gardinene  har faktisk  hengt oppe siden forrige høst. ( Ja, det er lenge.) I tillegg  hadde de fått svimerker etter talgelysbrenning. De er nå bosset. Sola sliter også veldig på gardinene her i huset. Vi har kveldsol til kl 22.30 om sommeren.
                                          


 
Her er vinduene pyntet til advent i fjor. Med et nydelig blomsterstykke jeg fikk fra min søster og mannen hennes. I fjor  heklet jeg også disse koselige stjernene som jeg fant oppskrift på hos Lucy i  attic24. Disse blå gardinene er nå i gardinhimmelen.


Gardinene jeg hengte opp i år, er veldig gamle. De er faktisk 25 år. Min mor sydde og heklet disse for meg. Veldig vanskelig å finne gardiner til dette hjørnevinduet. Ingen standardstørrelse akkurat. Min mor fikk det til.  Jeg liker de veldig godt. Særlig kappen øverst. Det hender jeg bare bruker kappene. Stjernene  ble også fine til gardinene. Dere kan trykke her så ser dere hvordan det var i fjor.Veldig koselig denne uken. Kalde, crispy dager. Jeg har hatt tre fridager, og har kost meg hjemme. Fyr i peisen og lys i stakene.  Det er rim på marken ute, og hvite stivede gardiner inne. Ser kanskje litt kaldt ut med disse lyse gardinene, men det er så rent og fint å se på. Litt mere pynt blir det jo etterhvert også. Vi går mot pyntetiden nå.Jeg har laget fuglemat i små muffinsformer. Smeltet fett, korn og krumkakesmuler. Laget et enkelt fuglebrett av stein. Litt skuffet er jeg, for maten står der og fuglene kommer ikke i gjestebudet. Hvor er alle fuglene?Jeg ser på måleren min at jeg snart har 30 tusen trykk på min blogg. Wow, jeg blir virkelig glad. Artig at så mange er på besøk hos meg. Jeg skal gå ut og plystre det til fuglene. Kanskje de ombestemmer seg, og kommer for å prøvesmake på maten jeg har satt fram .

Jeg ønsker dere alle en trivelig adventshelg