onsdag 15. desember 2010

DesemberferieEndelig får jeg lastet ned bilder igjen. Jippi ! Så nå kommer et helt skred med bilder.  Lørdag kom vi hjem fra Gran Canaria. Høstens sydentur ble litt omstendelig. Flygelederene streiket, så vi måtte tilbringe en halv dag på Flesland, og den første natten på et fremmed hotell. Det første gubben gjorde da vi endelig var kommet "hjem" var å hive seg i sjøen på Amadoresstranden. Herlig! Jeg har fått lov til å vise ham i aksjon. Kjekk kar. Ikke sant?
Her er en annen kar. Vet ikke hvem. Her er en av hotellets bassenger med nydelig utsikt over mot Amadores. Vårt hotell heter Riju Vistamar. Det kan absolutt anbefales. Det er et all inclusivehotell. Herlig å gå til duk og dekket bord. Ikke så bra for den slanke linje, for maten og drikken er bare et eventyr. Alle ansatte er bare så hyggelig og smilende.Vi hadde litt blandingsvær. Her ser dere en sein kveld fra terassen vår. Havet bruser inn mot klippene. Hotellet ligger helt ut på klippen. Kan se rett ned på klippeveien som fører til Amadores strand.

Ved bassenget er det bar og matservering hele dagen. Noen fargerike drinker setter jo en spiss på ferien.Her er et lite klipp fra lunsjbordet. Dette er dessertbordet. Ikke rart at buksene er stramme nå når vi er tilbake i normalen igjen. Det var utrolig veldekkede bord. Både til frokost, lunsj og middag. I tillegg var snackbaren ved bassengene åpen hele dagen.

Mens vi var der begynte de å pynte til jul. Det er åpent hele julen. Store, flotte dekorasjoner overalt. Vi fikk til og med besøk av nissen.


Slike koselige håndklær laget stuepikene hver dag. Flotte svaner. Romantisk også da.Gubben fylte år mens vi var der. Ingen av oss hadde sagt fra om det. På rommet stod denne overaskelsen fra hotelldirektøren. Veldig koselig.Vi må alltid ta oss en tur inn til Arquineguin og gå på markedet der. Det foregår i stor stil hver tirsdag. Der er fruen på tur og pruter og står i. Gemalen er ikke fullt så interesert og blir litt sliten av all denne prutingen.  Det ble ny veske, tusen armbånd og en haug med truser på meg denne gangen.


Som dere ser på bildene over her er det ikke bare bloggere som pynter opp foran utgangsdøra si. Her har vi jo en liten perle av et hus. Her har de pyntet med både båter, blomster og keramikk i spansk stil. Jeg er så glad for at jeg kan laste bilder igjen. Selv om ingen kunne hjelpe meg, så takker jeg for trøstende ord til mitt forrige innlegg. Ønsker dere alle en super onsdagskveld.