fredag 11. mai 2012

LILLA FLETTEPUTE


Ble ferdig med nok en flettepute denne uken. Nå har jeg disse putene i grått og hvitt.  Denne ble altså  lilla. Har brukt Naturgarn fra Sparkjøp, og pinne nr 7. Jeg strikker hele puta i ett stykke. Legger enkelt og greit innerputen inn i åpningen midt bak. Strikker framstykket først, og feller så av og strikker bakstykket av de resterende maskene. Plukker opp lik mengde masker i den andre enden av flettestykket, og strikker så langt at det dekker over andre delen med en vrangbord. 


Fant ut at den passet godt sammen med hekleputa fra i sommer. Den er heklet etter oppskrift fra Lucy i Attic24. Hun er en fantastisk koselig blogger, som  inspirerer til hekling.


Når jeg har laget noe nytt og koselig, må jeg jo bare prøve å dandere det med det jeg har laget før. Passet godt til dette teppet også synes jeg.
Det har vært så kaldt og ekkelt her i Bergen i det siste. Lurer på om hele våren forsvinner for meg. Plutselig er våren gått før jeg har fått  med meg at den har vært her. Det hjelper litt å ta inn tulipaner fra hagen, og nyte fargespillet blomstene gir. To nye bokser som faktisk er kjøpt på Nille til bare 24.90, gir også humøret et oppsving.
Ikke mye som skal til her i gården.Hi hi.....
Kjekt også å strikke på et nytt strikketøy. Det skal bli noe som heter Fragiflutti. Det betyr molo. Fant oppskrift på nettet, men bare på tysk. Jeg kan litt tysk, men ikke vanskelige tyske strikkeoppskrifter. Heldige meg har en tysk kollega som var så snill å oversette oppskriften for meg. Veldig takknemlig for hjelpen. Garnet er Nordlys fra Viking.


Et lite ordtak av Victor Borge  til slutt.

Humor er den 
korteste avstanden 
mellom to
mennesker.