lørdag 19. desember 2009

Julevinduer

Her har amaryllissen kommet som bestilt. Englene har jeg laget av folie. En farge på hver side. Min mor lærte meg å lage slike. De har fast plass i dette vinduet.IMG_2416 IMG_2441

Fra kjøkkenvinduet ser vi ut på vårt tente juletre nr 3. Altså av de som står ute. Jeg elsker lys på denne tiden. IMG_2451 Satset på hvite blomster i år.

IMG_2447

Her fikk jeg endelig tent lykta i vinduet. Den har vi arvet fra gubbens besteforeldre. En fin glasskirke. Håper dere alle nyter julekosen, der dere er.

Ha en fin førjulsdag

Gratis julepynt

Her har jeg laget et juletre med mose. Rett fra gressplenen i hagen. Der har jeg ikke så rent lite mose å ta av.Det blir ikke billigere julepynt enn det. Treoasisen tar jeg vare på fra år til år. Surrer bare litt mose og blomstertråd rundt. Tar tørr oasis opp i en krukke, og stikker treet opp i den. Så kan treet pyntes som du vil.Selv tar jeg det samme hvert år.En gullkulelenke jeg har liggende, som igjen passer sammen med noen gullengler jeg har.IMG_2229


IMG_2262 IMG_2265IMG_2267
Det ble ganske fint. Dårlig lys for tiden til å ta bilder, men snart snur sola, og vi kan glede oss over lysere tider. Aller først skal vi feire jul og glede oss over de lys vi kan lage til inne i huset.
IMG_2284
Her har englene dalt ned fra skyene og stemningen er fullendt.IMG_2356