mandag 13. januar 2014

Crochetmoodblanket2014


Jeg må bare fortelle dere hva jeg styrer med nå. I overgangen til 2014 oppfordret min Instagramvenn Mummy_ Stacey alle følgere til å være med på å lage et hekleteppe. Alle hekler en lapp for dag. Fargen skal gjenspeile humøret, eller hvordan du har det den dagen du hekler. Jeg måtte selvsagt slenge meg med på dette. En kan lage 52 eller 365 lapper. Jeg går for det siste. Mulig noen av "lappene" blir en runde rundt teppet til slutt.


Først måtte jeg finne fram sånn ca. hvilke farger jeg skulle gå for. Endte med det søte, som dere ser. Etterhvert fikk jeg influensa, og da slengte jeg litt grått med på heklelappene.


Har aldri prøvd meg på hexagons før. Søkte på nettet etter en lett og grei tutorial. Ikke nødvendig å lete lenge når en er følger av Bunny Mammy sin blogg. Full tutorial for hexagons finner du her. Lappene ligner på et kaleidoskop. Ikke sant?


Sammenheklingen ble heller ikke vanskelig med hennes tutorial. Jeg er så glad for sånne bloggere som lager tutorials for oss andre. Her ser du hvordan du hekler sammen hexagons. 


I dag har jeg fridag fra jobben. Så denne stolen har vært mitt sted i dag. Hekler, og hører på lydbok samtidig. Hører på Hånden av Henning Mankell.