lørdag 4. september 2010

Uteplass 2


Så var det bare å fortsette med jobben. Vi laget et tredekke helt ytterst. Vi er så lei av å klippe gress. Hagen vår er på flere platåer. Nå har vi et platå som vi slipper å klippe gress på. Jippi !


Det begynner virkelig å komme seg. Bedene blir ryddet med ny frisk jord, og noen nye planter ble kjøpt inn. Jeg elsker de blå Hoetensiaene.

 

Håpet mitt er at sneglene som regjerte her i den tiden vi hadde plen, skal begynne å se seg om etter et annet beite.


Astilbene er nå helt utsprunget, og trives i hagen vår. 
  
Slik ser det altså ut på plassen  foran kjøkkenet. Helt til høyre skal det bygges en utepeis. Det blir nok ikke før til neste år. 


Jeg var bare så heldig å finne disse møblene på salg i slutten av august. Hadde gått og "kjika" på møblene et par uker, men de var alt for dyr. Så ble de satt ned med fire tusen kroner. Framdeles syntes jeg at de var for dyre for min lommebok. Plutselig stod det i avisen at hagesenteret solgte alle hagemøbler med 50 prosent avslag. Settet ble da satt ned med enda to og et halvt tusen kroner. Da var det ikke tvil om at møblene skulle være med oss hjem.

                

Det er så koselig å sitte ute i halvmørket med bølgeteppet rundt knærne, og litt rødt i glasset. Til helgen er det meldt sommervær her i Bergen. Så vi slipper å pakke ned møblementet  allerede. Jeg holder på sommeren.


Et gammelt vindu jeg fikk av mine foreldre for mange år siden, har fått en fin plass på vår nye uteplass. Kjempekoselig med lys bak ruten. Jeg ønsker dere alle en nydelig helg. Minner dere på min Give Away som dere finner HER.