mandag 11. mars 2013

Litt å pynte seg med





Før jeg reiste til New York kom Tovepia med dette artige tipset til å lage armbånd av ull. Måtte bare prøve det jeg da. Jeg brukte Safirgarn fra Sparkjøp. Ikke så mye som går til et armbånd, så det er supert å bruke rester. Annet garn som kan toves kan også brukes.



Som Tovepia  la jeg opp 4 masker, og strikket glattstrikk ca 23 cm. Jeg brukte pinne nr 5,5, men der kan en jo prøve seg fram etter sorten garn du bruker. Tovet på 40 grader. Tørkes rundt en vinflaske eller noe lignende. Du finner flere kjekke oppskrifter på hennes facebookside . Enkle og koselige håndarbeider.


Jeg synes at de armbåndene som jeg la opp fire masker på ble litt tynne. Det armbåndet dere ser på første bildet her la jeg opp det dobbelte, og sydde et slags slangemønster i grønt. Ble fint etter tovingen. Hadde tenkt å sy på noen perler og pynt på de smale armbåndene, men rakk ikke det før jeg reiste. Jeg skal prøve meg igjen på disse når jeg kommer hjem. De er faktisk god og varm å ha på seg, og så er det jo så kjekt å lage noe som går kjapt. Ikke sant?