tirsdag 3. april 2012

Påskehekling. Del 1


Påskens hyttetur ble innetur for meg. Masse snø, og kaldt her på nordmøre denne uken. Fikk plukket inn noen søte påskeliljer før snøen begravde hele hagen. Disse påskeliljene er så artige. Liksom litt frynsete i kanten. Før vi kjørte nordover fikk jeg i all hast plukket med meg litt garn fra garnlageret mitt, uten egentlig å ha noen klare planer om hva jeg skulle lage av garnet. Skulle nok tenkt litt klarere for det ble fort slutt på nøstene.
Noen tanker har jeg jo hatt, for jeg var ganske klar på hvilke fargetoner jeg måtte ta med. Det ble oldemorruter i søte rosatoner ut av garnet. Skulle bare hatt mere garn. Fargesammensetningen har spøkt opp i hodet mitt lenge. Jeg så et flott teppe inn i en header for en stund siden, og ja, jeg har stjålet fargene fra denne damen her. Sjekk headeren hennes.


Kjekt at jeg hadde samme fargene i skuffene hjemme. Fikk slanket garnlageret ganske drastisk. Må faktisk ut å kjøpe mere når jeg kommer hjem. Det er så trivelig å hekle disse rutene. Så er de så supersøte i fargene. 
Faktisk litt vårlig. Drømmer om vår nå. Grønne marker og blomster som spirer. Det kommer nok, selv om vi fikk oss et tilbakesteg nå med all den påskesnøen som faller og faller.

Fortsatt god påske.