tirsdag 24. september 2013

Den som leter skal finne


Jeg har lenge lett etter Kauni regnbuegarn, men ikke funnet det noen steder. Hverken  på nettbutikker eller garnbutikker i nærheten.I går skulle jeg treffe noen venninner på bystasjonen i Bergen. Togstasjonen ligger rett over gaten. Der visste jeg det var en flott garnbutikk på selveste stasjonsområdet. Husker ikke hva den heter, men der hadde de akkurat fått inn dette garnet. Jippi!! To nøster ble med meg hjem. Er ikke helt sikker på hva jeg skal lage, men noe med en regnbue blir det vel.


For tiden går det i Glamourstrikk her hos meg. Holder på med et sjal. Dette kommer nok til å ligge under et juletre til jul. Strikker fem rilleomganger. Tar to kast mellom hver maske, for så å slippe de ned igjen på neste runde. Må ha tunga beint i munnen når jeg kaster. Lett å kaste en for mye. 

Den som leter skal finne sies det. I dag var det bare det superfine været. På gåturen min, stakk jeg innom Fretex med en pose klær som jeg ville gi vekk . Med det samme jeg var der tok jeg meg en sveiperunde gjennom butikken. Der lå det en plastsekk med mange nøster oppi. For kr 149 ble sekken med hjem. Garnet hadde ikke mavebelte, men sekken var merket Lerke. Garnet inneholder 52 % fin merinoull og 48 % Egyptisk bomull, og har fargen Skifer.Vel hjemme igjen åpnet jeg sekken, og talte 19 nøster. Inn på nettstedet ser jeg at et nøste koster kr 44.  Wow for et kupp. På butikk ville hela sulamitten kostet kr 836. Absolutt et godt kjøp, men hva skal jeg lage av dette da? Må i tenkeboksen. Noen som har strikket eller heklet med dette garnet? Kanskje dere har et tips til meg.