onsdag 2. februar 2011

Berthas Oldebarn

.

Sist lørdag tok gubben og jeg vår første tur med bybanen. Har dere ikke bedre ting å fordrive tiden med, spør du vel. Vi bor på andre kanten av byen, så vi syntes vi kunne ta turen og utforske en for oss "ny" bydel. Veldig komfortabelt å reise med bybanen. God plass og høyt under taket. Endestasjonen er Nestun. Koselig sted å vandre rundt i. En fin gammeldags gate hvor du kan titte i butikkvinduer.


For meg som ikke vokste opp i Bergen, og ikke er spesielt godt kjent, ble det en overaskelse da vi kjørte forbi Sletten Senter. Har lest om dette kjøpesenteret på andre blogger fra Bergen. Der ligger Berthas oldebarn, og der har de Greengate og Pips. Vel, vi var ikke lenge på Nestun senter før vi returnerte og hoppet av på Sletten Senter.
Fikk med oss litt av den berømte kunsten langs ruten på bybanen.

På Berthas Oldebarn snakket jeg med den hyggelige eieren Hege, og fikk ta noen bilder. Masse Greengate og Pip sevise.

Veldig koselig betjening, og fin atmosfære i butikken.Disse to Pipkoppene ble med meg hjem. De er så søte. Gubben har begynt å forlange at jeg kaster ut noen kopper når nye blir med hjem. Min datter adopterte 6 kopper fra skapet. Så vi er begge fornøyd nå. Seks kopper ut, og to inn.

 En koselig boks fra Greengate ble også med hjem. Den har nå blitt snopeboksen vår. Lørdagskosen havnet oppi boksen. Kjeks og julesnop til halv pris. Må snart slutte med det der.  Snop altså. Legger seg der du vet....