mandag 20. mai 2013

AlohaEndelig ble puten min ferdig. Jeg laget den slik at den har fire ulike sider. Den plommerøde er en side, og der kan du se flere farger gjennom hullene i mønsteret. Baksiden laget jeg til en koselig ugle. Dere skal få se mer til puten nedover i bilderaset mitt.


Hvor skulle ellers fotoshotet av ferdig pute være? Jeg er på tur, så mine ferdige arbeider må bare bli fotografert der jeg er.  Denne gangen fra Hawaii, Så derfor Aloha mine venner. Når jeg var lei av sol, satt jeg her og heklet i en rød gyngestol. Gjett om det var mange som snakket til...Samtidig kunne jeg se videre utover Waikiki Beach som liksom ikke tok slutt. Strakk seg flere kilometer bortover kysten.
Praktfull strand.På andre siden av hotellet lå det en lagune med en liten øy. På bildet under  her tar jeg bildet over lagunen og rett ut i Stillehavet. Et nydelig syn.
Bli med meg inn på hotellområdet.Vi ville bo litt fint når vi var på Hawaii for første, og kanskje eneste gang i livet. Valgte Hilton Hawaiian Village hotell. Gjett om vi var glad for det valget? Det nydelige området bestod av fem hotelltårn, og midt i mellom alle disse var det som å være i en oase. Fem store bassenger med god plass til alle gjestene. 


Et utrolig flott hageområde som var bebodd av dyr og fisker av forskjellige arter. Her sitter en liten jente og spiller på gitar, og fiskene kom straks svømmende mot henne.


Prøvde det samme med puten min, og jo da der kom de svømmende for å se hva som stod på.Her har jeg snudd puten min. Vi har altså kommet til side tre.


Her er flere som bodde i samme dammen. Skilpadder av flere slag og noen søte pingviner. (Ikke på dette bildet)  Andemor så stolt av sine søte små, bodde også på området. Papegøyer og flere andre fugleslag var naturlig med i hagemiljøet. Her har det  vært en utrolig flink hagearkitekt på ferde.


Vakkert.


Blomster av mange slag. Særlig var det masse flotte orkideer.


Her ser dere putens fire sider. Var veldig forsiktig da jeg sydde fast øynene og nebbet på uglen, så stingene ikke skulle vises gjennom på andre siden. Likte godt dette heklemønsteret som ble så fint på begge sidene. Jeg fant oppskriften her hos Sarah i Sarahssweethearts.


Ti dager i dette paradiset gjorde godt. Deilige dager med bading i Stillehavet. Kvelder med god mat, fyrverkeri og ikke minst Pina Colada. Kan man få det bedre?


Det gjenstår bare å si Aloha.