fredag 27. februar 2015

Litt rødt på pinnene
Fredag og frihelg. Yess..I like. I dag har jeg virkelig tatt det med ro. Endelig frihelg. Lagt lenge, strikket og sett på tv samtidig. Godt med sånne dager. Samtidig har jeg laget en deilig lapskaus fra bunnen av. Kokt skanker som en skikkelig husmor skal..hi hi, og masse herlige grønnsaker i.  Det blir kveldens fredagskos for oss. Som dere ser her på første bildet så har jeg kjøpt rødt garn. Litt egostrikk igjen. 


Tenkte jeg skulle prøve meg på litt billigere garn for en gangs skyld. Ser at mange skryter av Rubin fra Sparkjøp. Armene er ferdige, og jeg sitter nå med vrangborden på bolen. Litt stivt garn synes jeg. Vranbordene blir veldig greie og elastiske, men jeg synes det er vanskelig å strikke jevnt og pent med dette garnet. Får se når det blir vasket og kanskje dampet. Her er jeg i gang med en genser som jeg har tenkt å bruke som et utenpåplagg. Blir tykk. Vi får se hva det blir til.


Ønsker dere alle en super helg.Her regner og stormer det ute i kveld. Veldig vått med andre ord. Denne Helleborusen står i full blomst i hagen min akkurat nå. Blir glad hver gang jeg ser på den. Et lite løfte om vår.