mandag 13. juli 2015

Min sommer
Årets ferie tilbringes på hytten. Utrolig rolig og deilig ferie. Været har ikke vært helt på stell alle dagene, men vi koser oss veldig, og har ro og fred. Her er fra uterommet vårt. Dronning Ingrid koser seg i vinduet. Flere avleggere er på gang, og har såvidt begynt å blomstre. Jeg liker gjenbruk, og tar vare på gamle ting. Her koser vi oss Mye av det gamle som er på  hytten er etter mine foreldre , og jeg finner rett som det er en skatt fra før i tiden.Min mor likte også gamle ting og tang.Vi blander gammelt og nytt, og det får bli vår stil. I år kjøpte jeg sånne "cottonballs". Absolutt ikke noe min kjære likte  så godt. Vinduet er da bare å bosse, mener han. Vi fant det under hytten, og jeg måtte bare skrape og male det litt. I like it...
 Mange av hekleteppene mine bor på hytten. I fint vær blir de luftet og ristet.Jeg liker å se de ute i naturen. Litt sjø og hav, blomster og sommer i disse teppene.
Her er hyttens største dronning ute til lufting også. Hagen er et kapittel for seg. Vanskelig å passe. Det blir litt sånn skippertak. Derfor blir den nok i villeste laget . Det vi jobber mest med er begrensning. To hager å ta vare på er nesten ikke mulig, men vi gjør vårt beste. 


Det står ein friar ut i garden....

Dette er etter mine foreldre. De så mye rart i røtter og stener. Denne er kanskje litt vågal, men blir stående. Dette er min mors verk. Et kjærestepar i stein. Fine gamle kornblomster i bakgrunnen.Peonene har jeg flyttet, og da tok det et par år før de begynte å blomstre igjen. Liljene spretter opp både her og der. Klematisblomstring med Snøfnokk under. Disse har jeg tatt frø av om høsten og nå bugner det litt av de.


 Pynter litt i gamle vaskefat som ble brukt før i tiden. Fuglebad for de mange små som synger så fint for oss her.
 Av håndarbeid så har det blitt mest c2c hekling som jeg lærte på Hansgarden. Artig måte å hekle på. Det har blitt noen kopptuer og et lite håndkle med vaskeklut.
Når vi har fiskelykke, er det dette som er livretten. Småsei på flatbrød med smørklatter på. 


Best av alt er roen en får her. Ikke mange telefoner å ta ( kontakten er ikke i).  Noen kjekke besøkende har vi hatt, men ellers er det stille. Mange gode bøker er med på turen, og håndarbeid selvfølgelig. Vi går også fine turer rundt omkring i området her.Håper dere også har en fin sommer.