onsdag 9. februar 2011

Praktiske dingsedangser av restegarn


Mobilen har fått frakk. Ikke for sin egen del, men for min. I mine vesker forsvinner alle dingsedangser. Det ringer, og jeg leter og uffer meg, og akkurat når ringeren legger røret på: Jippi, der var telefonen, men litt for seint. Ikke nå lenger. Telefonen ligger stødigere i vesken, og jeg får tak i den fortere.
Det går ikke mye garn til dette telefonhylsteret. Faktisk så er den laget av restelageret, og det er jo positivt i seg selv. Glemte å ta bilde av baksiden. Der er det pyntet med en sort blomst. Ja du hørte riktig. En sort blomst!


Da tar jeg fargene fatt her da. Ingen sorte blomster her nei. Pose til nøklene mine har jeg virkelig behov for. Nesten hver dag tror jeg at jeg har mistet nøklene mine.  Roter og leiter i vesken.Det er absolutt krise å miste, for på nøkleknippet henger det nøkler både til jobben og hjemmet mitt. Nøklene er jo alltid i vesken, men hvor?

Jeg tok bølgehekling og masse restegarn, og vips hadde jeg posen og redningen klar. Umulig å ikke se noe så fargerikt. Noe skal en jo blogge om, og i dag ble det praktiske dingedangser.

                                       Nyt dagen.