fredag 4. april 2014

Hjertelig takk til Berit Og Pauline


For et par innlegg siden ba jeg dere kjekke bloggere om hjelp til å finne Novi heklenåler. De er de eneste jeg kan bruke. Disse nålene har trykkpunktet lenger oppe enn de en får tak  i dag. Jeg hadde en på størrelse 3.5 så alt jeg har heklet til nå er på den størrelsen. Har også vært livredd for å miste den. Jammen fikk jeg fin respons fra dere bloggvenner.  To snille bloggere kontaktet meg på e-mail. Resultatet ble 4 nye heklenåler. 4 Novinåler. Wow..så glad jeg er for disse heklenålene. Jippi..


Som dere ser har jeg nå allerede begynt å bruke disse nye heklenålene. Hjemme hos min far fant jeg noen fine glassbrikker De var julerøde og fine, men jeg ville ha litt friske vårfarger. Heklenål nr 2.5 ble brukt til disse. Søte? Ikke sant? Hadde ikke oppskrift så jeg har bare prøvd meg fram. Ble ganske fornøyd.


Aller søtest er dere to som hjalp meg. Av Berit som har bloggen Barlando By hand fikk jeg heklekrok i str 2.5 og  str 7. Mulighetene mine til å hekle er straks mye bedre. Mange takk Berit. Fra Pauline som har bloggen Paulines krok fikk jeg heklekroker i str 4.5 og 5. Gjett om jeg ble glad. Tusen takk Pauline. (Sjekk det fine kortet fra Pauline da)Så utrolig snille dere er som gadd å sjekke i skuffer og gjemmer etter disse gamle utgavene. Takk og atter takk.

Klem fra meg til dre alle som skrev under det innlegget