torsdag 21. april 2011

GOG PÅSKE


Endelig er jeg på nett igjen. Har slitt, og sliter med en lite velkommen betennelse i skuldre og nakke. Ikke ment å syte, men det er derfor jeg ikke har laget nye innlegg på en stund. (Kanskje noen har savnet meg?) Jeg har vært innom dere alle allikevel selv om jeg ikke har kunnet kommentere. Det har  klødd i kommentarfingrene mine. Alltid koselig å ha dere bloggvenner å titte innom til.
På Nille kjøpte jeg meg en artig boks med tre rom. Det ene oppå det andre. Jeg skal ta den med på hytta med teposer og små lure ting i.


Litt snop og kos som jeg kan ha på lur.  Når man ser boksen kan jo ingen se at det er tre rom i den. Ser ut som en lang boks.Små søte påskeegg er gjemt i det  nederste rommet. Det morsomste av alt var at da jeg skulle betale, fikk jeg beskjed om at den var satt ned 70 %. Wow,like it. 17.90 pr stykk. I det heldige hjørnet var jeg også da Tyrifjord trakk meg ut til vinner av sitt selvlagede skilt med koselig tekst. Glad ble jeg, og takk til deg Monica. Hennes blogg finner du her.Jeg vil gjerne ønske dere en trivelig påske.