søndag 21. oktober 2012

Helgekos


Etter en travel uke er det godt med litt helgero i huset. Været har ikke akkurat vært toppers, men vi har kost oss inne. Lys i lykter, og noe godt på bordet gir god helgefølelse. Lørdag kom vi oss også på kino for å se Folk ved fjorden. Veldig flott film. Den er laget av Øivind Sandberg.
.

Dronning Ingrid (pelargonia) er høstet for blomster og satt i vinterdvale i kjelleren. Peishyllen fikk en liten fornyelse fra Nille. To små engler med rosa pynt på.


En ny vri på  alpefiolen. Denne typen har jeg ikke sett før. Kjekt med litt nye blomster i huset nå som det ikke er så mye å ta inn fra hagen.


Jeg har strikket ferdig et sjal jeg har holdt på med en stund. Det har vært mest bilarbeide dette. Rillestrikket og lettvint, men med en fin effekt med glitterpaljetter som satt fast i garnet. Garnet heter Fame og er fra Marks & Kattens. Jeg har brukt Tovepias avfelling. Elastisk avfelling er bare så greit. Kan anbefales. En fantasiheklekant til slutt. Noe jeg fant på selv med store løkker. Ikke så lett å se på bildet, men det ble helt greit.


Min kjære har sittet med denne hespen med garn mellom hendene, og jeg har laget nøster. Litt samarbeide er tingen på en lørdagskveld. Denne hespen vant jeg hos Ulla Bella. Takker for gevinsten.