fredag 6. august 2010

FRYD

På vei opp til hytta vår på nordmøre stoppet vi på Stryn. Der visste jeg om en koselig butikk, som jeg har lest om på bloggen til Lisjeastrid. Butikken heter Fryd og ligger i et koselig hus i sentrum.


Her er den utrolig trivelige eieren Jannicke. Hun stilte opp på bilde foran masse flott Greengateservise. Du finner henne på facebook Her http://www.facebook.com/pages/FRYD/101776046525477
Gubben min kjøpte de deiligste brød av henne . Brødene er bakt i Lom. Vi kjøpte Valnøttbrød, og de holdt seg myke og ferske helt fra lørdag til torsdag. Da var det ikke en smule igjen.Smaken var himmelsk. Kan absolutt anbefales. Butikken var en typisk landhandel hvor eieren snakket hyggelig, og tok seg god tid til hver kunde. Bollene fra samme bakeri var også kjempegode. Ser dere termosen og kaffekoppen? Den fikk gubben min med seg ut, mens fruen gikk og myste inne i butikken. Dette tok jo en stund, for det var masse fint tilsalgs i denne butikken.


Her er vi på hytta og har sein frokost i glassverandaen. Grønne polkadottede Greengatekopper ble med fra butikken til Jannicke. Valnøttbrødet står på bordet. Mmmm..deilig. Se også på den fine utsikten vi har. Ikke rart at vi får fred i sjelen her.

Med ost og syltetøy var brødet supergodt.

Den koselige eieren av butikken Fryd i Stryn tilbød meg en gave som jeg kunne bruke til blogglotteri. Jeg tok selvsagt imot. Jeg kommer tilbake med Give Away om en liten stund. Jeg har over tyve tusen treff på bloggen min nå, så det passet godt. Jeg takker for besøket på Fryd og anbefaler alle å besøke facebooksiden.