fredag 4. juni 2010

Hyttelunsj

Sist vi var på hytta hadde vi lunsjgjester som stakk innom. På hytta har vi for tiden bare kaldt vann.
Derfor fjusker vi litt med borddekningen for tiden. Litt plast og papp er lov. Denne gangen fikk min mors hyttefinkopper lufte seg. Serviset med stråmønster er jo litt lekkert på en solrik terasse.
Stråmønsterkoppene ble beæret med selskap av mine første Greengater. Kjøpt på ABC senteret på Averøy. I en garnbutikk, av alle steder.  Jeg som ikke skulle ha det da. Alle har jo Greengate. Jeg falt pladask for disse flotte skålene. De lyste mot meg og så så sommerlige og friske ut. De passer igrunnen til nesten alt. Måtte bare ha disse skålene da.  Her ble de brukt til blåbærsyltetøy og salte kjeks. Menyen var ost og kjeks, og litt søtt.


Her er bordet før maten og  blomsten ble plassert. Plastknivene ligger der og skjemmes i sola. Skulle vært sølvkniver da, vet du.
Her har mine foreldre laget et lysthus. De syntes det var litt rart at vi sa at det ikke akkurat var en arketektonisk perle dette her. De ble litt ertet for byggverket. Det er bygget av hunved og gamle vinduer Det endte opp med at alle som var innom ble høytydelig spurt hva de syntes om det. Busskur ble ofte svaret de fikk. Tror de var litt fornærmet. En god vits i familien ble det da en kjenning tok med seg et skilt han hadde.( Legg merket til skiltet på høyresiden)
Når det er sagt, så er dette faktisk et herlig sted å være. Her kommer morgensolen, og vi kan ta frokosten her. Vi har også sittet her med et glass vin ut i de små timer. Egentlig ble det et kuuult sted i hyttehagen.