søndag 26. juli 2015

Cardigansett og premie
Jeg har hatt dette settet som sommerens strikkearbeid. Har laget et cardiganskjørt tidligere i vår. Det ble strikket av Lerke som er halvparten ull, og halvparten bomull. Dette skjørtet er strikket i dobbel tråd Safran fra Drops. Veldig grei kvalitet på garnet. Pinne nr 5. Oppskriften på skjørtet fant jeg her. Kan anbefale dere dette skjørtet. Det er utrolig behagelig på.


Kjøpte litt ekstra garn med samme jeansblå farge, og strikket en kortarmet genser til. Den er strikket ovenfra og ned, og oppskriften fant jeg her. Det er jo egentlig en kjole. Måtte bare stoppe i tide da vet du. Så ble det en topp istedet. Litt vanskelig å få den rette jeansblå fargen fram på bildet.


Toppen strikket jeg med enkel tråd og pinne nr 3,5.


Jeg har nå jobbet en uke etter ferien , og ja ferien gikk lynraskt som vanlig. Helgen ble heldigvis fin her i Bergen, etter en uke med regn i lange baner. Det ble litt greit å sitte på terrassen lørdagskvelden med noe kaldt i glasset og jordbær til. Så er det bare å lade opp til ny arbeidsuke.Forrige søndag var jeg så heldig at jeg vant en premie hos Tante er fortsatt GAL. Lynraskt fikk jeg premien i posten allerede på tirsdag. Sjokolade, garn og ei søt lita ugle. Uhuu..passer godt til meg det. Takk for nydelig premien Vibbedille.