søndag 27. april 2014

MariusTenk så ble det en Marius på fruen også da. Fra å ikke strikke på 30 år, går det nå unna som bare det. Ikke før var Fanagenseren (som dere ser her) ferdig, så var det i gang med denne myke saken her. Pickles hadde salg på dette kamelhårsfargede garnet, og siden brunt er en farge jeg liker har jeg hamstra litt av den fargen. PURE THIN ALPAKKA som er så myk som bare det. Tynn genser, men utrolig varm og god. Genseren framstår som litt uryddig i trådene, men skal vaske den. Da tenker jeg den setter seg litt. Er veldig fornøyd med den.


Ja her står jeg så kry med genseren på. Strikket den mye lenger enn oppskriften sier den skal være. Jeg ser på den som et slags utenpåplagg også jeg. Da er det greit med litt lengde på genseren. 


Parallelt med Mariusen har jeg strikket Sinnasaujakke. Vel..her er jeg jo ikke ferdig da. Armene ble langdryge altså. Jeg liker at armene blir like, så jeg jeg sitter og nøster opp smånøster i de forskjellige fargenyansene på Kauni regnbuegarn. Den som har strikket denne vet at det er tidkrevende. Det går iallefall rette veien.