mandag 7. mars 2011

Hva gleder du deg til?


Jeg ser absolutt fram til at vår og sommer kommer "snart". Drømmer om koselige kaffestunder på vår nye uteplass. Gleder meg til å sette ut hagemøblene, og begynne å kikke rundt i bedene etter gamle venner (planter) som dukker opp.

I løpet av sommeren dukker den gavmilde blomkarsen opp på oversiden av uteplassen vår. Som ild lyser den, og gir mange flotte buketter. Fin er også sommerfuglbusken, som er blålilla.


Gleder meg til Alyssumen og snøsløyfene kommer  i juni. De vokser på nedsiden av uteplassen. En fin ramme rundt gode måltid og hyggelig lag.
                                             Herlig med varme i lufta også når kvelden siger på.Tenne lys i hjemmelagede lykter. (Et eldgammelt vindu)


Nippe til et glass rødvin og bare nyte kvelden og hverandre


Flere kvelder kan det bli. Jeg kan kose meg på terassen også jeg. Ingen problem med det.


Brudesløret på bordet er en staude jeg kjøpte i fjor. Har plantet den i bed sist høst. Er spent på om den kommer i år.


Også på hytten har vi masse å glede oss til. Terassestunder blandt blomster og grønne vekster. Ta kikkerten og speide etter båter. Skal helst ikke gjøre så mye mer når en har ferie. Synes ikke du også ?


Blir nok gjort litt mere. Lage litt ripsgele og plukke blåbær. Fiske og kose seg. Håper på masse kos.Hortensiaen i hyttehagen er et syn utpå sommeren. En drøm i seg selv.

Jeg flyttet peonene for et par år siden. Det  likte de ikke. Ifjor kom det bare blader. Drømmer om at de overasker meg i år. Fjorårets klematis blomstret rikt.


Her er utsikten fra hytteterassen. Akeileien nyter samme utsikt som jeg.
Dette er mine drømmer mot vår og sommer. Dette innlegg skal jeg legge inn hos  Anne som har bloggen Moseplassen For å komme til konkuransen dette innlegget skal være med i, kan du bare trykke her. Konkuransen heter Hva gleder du deg til ?