søndag 18. august 2013

TOP-DOWN


Top-downgenseren er ferdig. Synes den ble grei. Det er faktisk over 30 år siden jeg har strikket genser til meg selv. Tidligere i sommer begynte jeg på en genser til barnebarnet, som er strikket på samme måte. Altså Top-down. Det gikk bra så da ble jeg litt bråkjekk, og starta på denne til meg selv. Mønsteret fikk jeg av Sylvia som har bloggen  Kanel og sukker.

,

Garn ble bestilt fra Joruns garn og hobby. Alpaca lys petrol og en tråd Kid Silk som var lys blå. Ble en slags melert effekt med to farger sammen. Gjett om jeg var spent. Hvordan skulle dette gå da? Prøving underveis. Det var veldig greit med top-down at en kan følge med hele veien ned om den passet.


Vel, det ble jo greit bortsett fra at armene ikke ble som jeg hadde tenkt. De skulle være trekvart, men ble nok i korteste laget. De skal jeg ta opp og forlenge litt. Ellers så var dette kjempekjekt å strikke. Top- down kan anbefales. Garnet er jeg også så fornøyd med. Mykt og silkeaktig. Det ble en tykk genser dette. Strikket med pinne nr 5 mm. Genseren blir nok en vinterfavoritt.
Her ser dere barnebarnets genser som er strikket av garnet Hegre. Den passet perfekt. Uglene var morsomme å strikke.
Jeg ønsker dere alle en fin ny uke med et bilde av min eneste rosebusk, som heter Tom Tom. En rose til dere alle som er så greie at dere kommenterer på bloggen min. Det er så koselig å høre fra dere, og å besøke deres blogger.