mandag 21. januar 2013

Som et malerskrin


Det slår meg at dette nye babyteppet jeg har heklet,  nesten ser ut som et malerskrin. Jeg har igjen veltet meg i alle slags farger, og det er bare herlig.


En kan nesten bli litt høy på farger. Veldig morsomt å bare velge å vrake i farger som en tidligere ikke syntes passet sammen.Med den hvite sammenheklingen i mellom rutene passer fargene perfekt, spør du meg. Oppskrift på sammenheklingen fant jeg hos denne engelske bloggeren.


Her er faktisk bildene tatt før jeg har vasket og dampet teppet. Har det travelt med å vise ferdig resultat ser du. Nå er teppet iferd med å bli vasket og dampet. Til slutt legger jeg det ned i ei fin stor eske. Der skal det ligge sammen med andre tepper, til jeg åpner bloggbutikk.  Det blir nok ikke før til høsten.


Jeg vet av erfaring at småtroll elsker å se på fargerike ruter og former. Det duse lyse babyaktige er ikke det de små tiltrekkes av.


Kanten rundt teppet er en picotkant. Jeg bruker ofte denne picotkanten. Oppskriften fant jeg her. Denne oppskriften viser også hvordan man lager krepsemasker. Alt lett og enkelt forklart.
Så er vi i gang med en ny uke igjen, og jeg ønsker dere alle en fin og kreativ uke.