mandag 15. august 2011

Polka polkaEtter noen nydelige soldager med uteliv, og til og med et par svømmeturer med gubben, er det jo nedtur med gråvær og regn igjen. Ja ja, bak skyen er himmelen alltid blå..., og inne lyser nye polkadotter opp i hverdagen.


Ny knekkebrødboks til å ha på hytta. Jeg har bakt Toros knekkebrød denne gangen. De er kjempegode. De har ganske lavt karbohydratinnhold også, for de som er opptatt av det. Jeg tar to til frokost hver dag. Bruker også de helt hjemmelagede (som du finner oppskrift på her) Det er de aller beste. Boksen fant jeg på Kremmerhuset.


Polkadotthumøret steg flere grader da jeg snubla over støvkost og brett på Europris. Farger gjør virkelig noe med meg. Humøret stiger flere hakk når jeg kaster et blikk på noe gildt og fargerikt. Polka polka sier jeg, og ønsker mine bloggvenner en fin ny uke. Så flott sier gubben. Han er innom og ser på det jeg har skrevet. La oss danse litt. Hva sa jeg? Farger og polkadotter gjør virkelig noe med oss. Det ble en mandagsdans på meg med den jeg liker aller best.