onsdag 27. november 2013

Mariustunika/kjole


Dere som er  innom bloggen min av og til, husker kanskje at jeg var så heldig å finne 19 nøster med garnet Lerke fra Dale. Et Fretexkupp. Innlegget finner du her. Jeg lurte jo litt på hva jeg skulle lage. Er ingen stor strikker. Ikke vant med å følge mønster for å si det sånn, men satset til slutt på en Mariustunika.


Siden jeg hadde så masse garn lot jeg det stå til, og strikket og strikket til den ble lang nok til en kjole. Oppskriften fant jeg i Mariusboka. Jeg er egentlig en L, men her måtte jeg strikke etter XXS. Et helt annet garn enn anbefalt i boka. Ble veldig fornøyd, bortsett fra at den går litt langt opp i halsen. Mulig jeg rekker opp til stjernemønsteret, og har den litt løsere oventil. Vi får se. Det blir ikke før jul tror jeg. Kan bruke den som den er også.

Jeg har framdeles nesten 10 nøster igjen av garnkuppet fra Fretex (149 kr for 19 nøster). Lurer på hva jeg skal lage av resten. Har fri fra jobben denne uken, så her strikkes det litt på julegaver. Nå skal jeg bare legge ut dette innlegget, og så skal jeg kle meg til det våte været vi har for tiden. Må ut på litt handlings. Må til det også. Ønsker dere alle en fin dag.