onsdag 30. desember 2009

Teppekavalkade

Mens Hadelandsnissene koser seg på pianoet de siste dagene i romjulen, tenker jeg på året som har gått. Min lille kavalkade dreier seg i år om tepper. Jeg blir litt hekta når jeg først begynner med noe. I år har det vært tepper. Jeg elsker teppene mine. Fargene, og det at de faktisk er fantastisk varme og gode å legge over seg.


Her er det jeg strikket i begynnelsen av 2009. Det er strikket av Safirgarn og ble tovet. Kjempedeilig, og fargene er så fine, synes jeg. Jeg strikket to sånne dette året. Her er det vi har på hytten.


Dette teppet heklet jeg veldig fort i August/september. En fryd å arbeide med. Den mørke grønnfargen har samme farge som sofaen vår, så vi har det i stuen.
Safirgarn her også.


Fargeeksplosjon? Nei da. Det er garnet jeg kjøpte, da jeg skulle lage mitt lykketeppe. Et ordentlig gladteppe med utrolig mange farger å velge i. Jeg elsker farger som skal settes sammen. Synes teppet ble Happy. Happy.Det ser jo strålende ut. Glade, lykkelige farger, som varmer og gleder. Der bak står Dronning Ingrid, som har en av rosafargene i teppet. Jeg heklet dette teppet i April/Juni. Skulle vært før det teppet som er vist over. Ble litt tull med bildene.


Dette teppet laget jeg for mange år siden. Tok det fram igjen i år. Det passet så godt til fargene på dette rommet.

I høst begynte jeg på et nytt bølgteppe med høstfarger. Har brukt litt lang tid på dette. Bruker dobbelt tråd av ullteppegarn. Ikke så mange farger å sjonglere med, men det er varm ull, og et lettere garn. Teppet blir mykt og lett. Jeg synes at tepper setter prikken over i`en i interiøret. Bølgeteppeoppskriften har jeg fått fra en kjempekoselig engelsk blogger som heter Lucy.
Her kom plutselig et bilde til. Det ble litt tull med bidene i dag. Jeg ønsker alle mine bloggvenner et godt nytt år. Jeg gleder meg til 2010.