fredag 19. april 2013

Rosie Posies og Moss StitchesJeg holder på med hekling som vanlig. Prøver å lære meg flere ruter og nye teknikker. 
Jeg fant tutorial for denne hekleruten på bloggen  Cherry Heart.  Oppskriften finner dere her. Rutene er kjempesøte, men jeg ble ikke så fornøyd med fargene. Særlig den mørkerøde fargen fikk jeg litt i vranga. Ble litt oppgitt da jeg la rutene sammen. De passet absolutt ikke sammen. (Rart jeg ikke så det før da.) Sukk. 


Så da ble det lappepause. Begynte med noe annet som jeg hadde sett inne på en blogg en gang. Lette lenge. Jeg er ofte innom andre blogger, og ser noe som jeg har lyst til å lage. Så tenker jeg at dette finner jeg  igjen senere. Så glemmer jeg hva bloggen het, og så blir det å lete da.Til slutt fant jeg igjen bloggen  Suz Place. Metoden heter Moss stitches. Ser nesten vevd ut.Arbeidet blir tykt og solid. Dere finner oppskrift her. Her sitter jeg ute i sola og hekler. Der vi bor er det en atriumshage, og der blir det varmt. Her hadde jeg over tyve grader i sola. Bildene blir litt lyse med så mye sol.


Jeg lærer masse ved å se på andres blogger. Hvis jeg ikke får det til så fusker jeg litt, og later som om det er akkurat slik det skal være. Det ser riktignok ut som om jeg har fått til dette mønsteret da. Deler et ordtak med dere i dag som har florert på Facebook i det siste. Synes det passet her i dag.

Hvis noen noensinne forteller deg at ditt arbeid
er uprofesjonelt, så husk at amatører bygde
Noas Ark, mens fagfolk bygde Titanic !