tirsdag 30. april 2013

Nytt heklemønster- og helg i Washington


Jeg har jo masse fritid nå, og da er det kjekt å lære seg noen nye grep med heklekroken. Skjønt dette er i grunnen bare staver og luftmasker. Allikevel er det så fint synes jeg. Mitt garn er ganske tykt bomullsgarn. Jeg beskriver garnet i mitt forrige innlegg. Oppskrift på dette mønsteret Fant jeg her hos Sarah i bloggen Sarahssweethearts.


Stilig mønster synes jeg. Baksiden kan selvsagt være ensfarget, men jeg hadde så lite garn at jeg bruker de fargene jeg har. Da blir det altså striper på baksiden. Eller hva mener du? Det skal bli en pute dette også. Nesten litt dumt å skjule baksiden.Sist helg beveget vi oss litt sørover. Tok en Greyhoundbuss til Washington. Fire timer med buss fra New York. Vår første visitt ble til Det hvite hus. Her under ser dere huset både fra framsiden og baksiden. Huset virker så stort på tv, men i virkeligheten er det ikke så stort. Vertskapet var ikke hjemme så det ble ingen kaffe med kake.

Vi fikk en kjik innom Michelles kjøkkenhage da. Der var det grønne  kommet langt på vei.


Vi tok turen til parken like ved. Alt var så grønt og herlig langt kommet. Langt over tyve grader og nydelig sol. Ser det ikke fredelig og fint ut?Washington er virkelig en nydelig by. Den er så ren og fin. Sammenlignet med New York er den renere og roligere. Faktisk veldig mye lysere. Ingen bygninger skal være noe særlig høyere enn Det hvite hus, så det er lyst og fint i gatene. 

Nydelig pyntet by med blomster og blomstrende trær. Tror at dette treet er Magnolia. Det var masse sånne trær som blomstret akkurat nå.


Her inne sitter Abraham Lincoln og skuer bortover parken som ender ved Senatet.


Vannspeilet i parken.Her er altså maktens høyborg Senatet.