søndag 26. februar 2012

Galleri Skjold


 Lørdag ble jeg invitert på galleribesøk på Nesttun . Noen gode venninner  og jeg besøkte Galleri Skjold.  Anledningen for vårt besøk var en utstilling av Merete Brandt Hjellestad og Sissel I. Hjellestad. Jeg viser her et knippe bilder av Merethe Brandt Hjellestad. Hun var tilstede, og gav tillatelse til fotografering.På en gammel dør i galleriet hang dette bildet. Merete er også utdannet fotograf, og har studio på Hjellestad. Fra universitetet i Bergen har hun en mer teoretisk bakgrunn, med  vekt på kunsthistorie og mediefag
.

 I sin kunst bruker Merete en form som heter Vedic Art. Denne formen har vært viktig for Merethe. Hun har kunnet gitt slipp på det  innlærte og "riktige"slik at hun har kunnet bevege seg mot sitt spesielle utrykk. Hun har her brukt en blandingsteknikk, som består av akryl på lerret/fotografi. 
Hun utdanner seg, og holder kurs i teknikken Vedic Art. En kan melde seg på kurs hos henne i Galleri Skjold.Galleri Skjold byr på masse fine ting å se på, kjøpe eller bare å suge til seg den koselige stemningen. 


Nok et bilde av Merete Brandt Hjellestad. Mange koselige steder å henge bilder på i dette galleriet. Jeg ønsker Merethe lykke til med sin kunst,og håper at mange får med denne utstillingen.