onsdag 5. mai 2010

Bølgeteppet er ferdig

Jippi og hurra. Mitt andre bølgeteppe er fedig. Finito. Herlig. Jeg har heklet opp et fjell og ned en dal hele uken. Endelig så jeg slutten på dette arbeidet. Da må det selvsagt blogges.


Det har egentlig vært et koselig arbeid. Jeg liker å lage disse bølgeteppene. Veldig lite trådender som må festes etterpå. Når du er ferdig med en farge, knytter du trådene i hverandre og drar begge fargene med deg inn i neste heklrad. Prøver å vise det på bildet under her. Veldig lurt. Etter noen staver, klipper du bare over tråden. På bildet over her, ser dere at jeg har heklet en kant rundt. Den ideen fikk jeg fra en flink blogger som har bloggen Seftaholmdesign. Takk til henne.
Naboene synes sikkert at jeg er en raring. Det får så være. Jeg synes at teppet skulle få lov til å komme ut i frisk og lys luft for å bli foreviget. Lekkert ser det ut der på plenen. I love it. I love it.
Oppskrift og inpirator er den herlige bloggeren Lucy som har bloggen Attic24. Der finner dere oppskrifter på masse lekkert. Over her ser dere mitt første bølgeteppe. Det er mitt Happy, Happyteppe. Fargene gir et lite kick.
Litt luft under vingene er bra for alle. Dere kan tro jeg koste meg mens jeg tok disse bildene i går. Se på den nydelige blå himmelen vi har i Bergen. Det var kvalitetstid for meg og mitt bølgeteppe.