fredag 30. august 2013

Gode dager


Vi har hatt fine dager her i Bergen nå i slutten av August. Veldig godt å kunne leve litt ute. Her har min kjære og jeg laget oss en liten søt munnfull. Jeg lager banankaker på brett i ovnen, og fryser inn. For ikke å overdrive kaloriinntaket skjærer jeg bare av en snipp til hver. Deler i to, og fyller med frisk frukt og bær. Sammen med en skvett kremfløte blir det lettvint og greit. Det beste er at det er bare ett stykke til hver. Jeg har begynt med en vest til barnebarnet. Oppskrift fant jeg i et hefte fra sparkjøp, men jeg bruker ikke deres garn. Jeg hadde tre nøster Rowan felted tweed som jeg har kjøpt i Amerika.


Her har jeg sittet og kost meg med boken til Arne og Carlos.Lurt på hva jeg skal lage av alt det koselige de viser i boka si. Sommerteppet deres tror jeg at jeg må droppe. Jeg har jo denne fargeklatten å jobbe med. Det går sakte for her er det bare rester som gjelder.
Disse primularutene frister veldig å prøve seg på. Så de er nå på heklenåla. De ser så søte ut. Må få til noe av disse rutene.


Jeg burde virkelig jobbet litt med bedene mine, men denne finværsperioden har jeg bare brukt til kos. Må til det også ,vet du. Vesten vokser på pinnene, så det skjer jo litt på strikkefronten da.


Jeg har fått et par nye følgere ser jeg. Dere  ønskes velkommen.